Contacto

Podéis contactar con nosotros por teléfono en el 93.399.79.58 o al 673 511 669, y también en nuestra dirección de correo electrónico cplbadalona@yahoo.com o entrando en nuestra página web www.cplbadalona.es.

miércoles, 16 de marzo de 2011

PROGRAMACIÓN NEURO-LINGÜÍSTICA (PNL)



La programació neurolingüística s'origina en les investigacions publicades el 1973 per Richard Banler i John Grinder, els quals afirmaven que és possible canviar o reprogramar el pensament, si hi ha alguna cosa que el limiti, o per potenciar algún recurs, comportament o creència, per tal de millorar la qualitat de vida. 

La Programació Neurolingüística parteix de la teoria constructivista, defineix la realitat com una invenció i no com un descobriment. Es basa en el fet que l'èsser humà no opera directament sobre el món real en què viu, sino que ho fa a través de representacions mentals del mateix, que determinen la manera en què cadascú percep el món (el mapa no és el territori).

Aquesta tècnica proporciona eines i habilitats per al creixement en comunicació i per a la reprogramació d'actituds. Promou la flexibilitat del comportament, la creativitat i la comunicació, el pensament trascendental i una comprensió dels processos mentals, tant pel desenvolupament individual com per a la optimització de grups humans.

Permet resoldre fobies, temors i situacions similars inclús en una sola sessió de treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Buscar este blog

Seguidores