Contacto

Podéis contactar con nosotros por teléfono en el 93.399.79.58 o al 673 511 669, y también en nuestra dirección de correo electrónico cplbadalona@yahoo.com o entrando en nuestra página web www.cplbadalona.es.

miércoles, 16 de marzo de 2011

HIPNOSIS CLINICA


La hipnosi és un estat mental natural i normal, que es pot utilitzar per a dirigir el subconscient i el cos, per exemple, per reduïr l'estrés, dominar el dolor, superar les pors, vèncer les alergies i canviar hàbits que no desitgem.

La hipnosi és un estat de consciència alterat, entremig de la vigília i la son, i forma part dels nostres processos naturals de concentració. No és un estat en el que el subjecte perd la consciència, sinó un estat de focalització de l'atenció conscient amb una dissociació momentània que permet accedir a habilitats inconscients, encara que aquestes siguin considerades inaccessibles, habitualment. Per tant, durant l'estat hipnòtic:
-  No es perd la consciència
- No és possible manipular, reprogramar, o accedir a parts inconscients amagades o fer aflorar records traumàtics, en major mesura que en una conversa habitual.
Resumint, la persona no està indefens davant el professional que treballi amb hipnosi, perquè tota hipnosi és una auto-hipnosi.

La hipnosi permet accedir a funcions que habitualment són regulades per l'inconscient, com per exemple:
- capacitat de controlar la sensació dolorosa
- capacitat per produïr hemostasi
- capacitat de produïr distensió i relaxació
- millora de les funcions de sistema immune
- gran eficàcia per combatre l'estat depressiu
- capacitat per paliar efectes secundaris d'algunes medicacions





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Buscar este blog

Seguidores